Sundere banan-madpakke-snacks…
Som I måske har luret, har jeg idag genoptaget mit arbejdsliv efter en lang barsel – sikke en dag med morgenpraktik, gensyn og indtryk. Jeg er træt med træt på!
Det betyder også at jeg skal til at smøre madpakke igen. Egentlig synes jeg ikke specielt godt om madpakker, men hvis jeg kan spæde op med lidt lækkert (der tilmed ikke er alt for usundt), så kan det gå an. Sådan en eftermiddagssnack når der skal skrives journaler, er slet ikke dumt. Så da jeg så de MEGET (næsten sorte) bananer i frugtskålen, gik jeg i køkkenet og freestylede. Resultatet blev ret lækkert faktisk og de er virkelig nemme – prøv dem…
Sundere banan-madpakke-snacks (Glutenfri)
Ca. 15 stk. alt efter formstørrelse.
3 modne bananer
3 dl. glutenfri havregryn (kan erstattes med alm. havregryn)
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. (med top) ægte kanel
½-1 tsk. Cake Factor
1 nip salt
½ tsk bagepulver
2 store æg
100 gr. chokolade (hakket eller knapper – jeg har brugt Callebaut 54,5%)
Alle ingredienser undtaget chokoladen blendes med stavblender. Chokoladen vendes i massen og massen fordeles herefter i formene (jeg brugte aflange silikoneforme). Bages ved 180 grader (varmluftsovn) i 15-20 min.
Afkøles og spises!
Ingen kommentarer endnu