Svampet brunsvigerkage

Den dårlige samvittighed…

Jeg havde simpelthen sådan en god dag i går 😊 Morgenen gik som smurt, ungerne havde sovet godt og var glade. Alt klappede og alle mand kom godt ud af døren. Jeg gik gennem skoven på arbejde, hvilket jeg virkelig sætter stor pris på – smuk natur, frisk luft og motion både til og fra arbejde.

Jeg tog på arbejde og gik hjem kl. 14.00 – luksus! Faktisk nød jeg at være på arbejde – være sammen med mine kollegaer og få brugt øverste etage til andet end hverdagspraktik og børn.

Men, jeg nød også at komme hjem, lufte hunden og hente ungerne før kl. 15.00. De var glade og vi havde en god eftermiddagsstund. Mads skulle arbejde sent, så min mor kom og passede Mikkel, mens Frederik og jeg tog til gymnastik. Frederik er normalt en lidt forsigtig fyr, når han er på udebane, men i går tonsede han rundt som aldrig før. Jeg var sprængfyldt med energi og vi havde en helt vildt god times tid med Frederik/mor tid 😊

Min hjerne analyserer selvfølgelig alle ungernes signaler og reaktioner på at jeg er opstartet job. Derfor blev jeg vildt ked af det i går aftes (lidt sært når vi nu havde haft sådan en god dag), for jeg tolkede alt det positive som en reaktion på at ungerne havde haft en kortere dag i institutionen – ved ikke om I kan følge mig? I bund og grund ved jeg jo ikke om det blot er en tilfældighed, meeennnn…

Den dårlige samvittighed over ungernes lange dage i institutionen, har fyldt meget den første uge på arbejde efter barslen. Det er klart at både jeg, Mads og ungerne skal vænne os til en helt ny hverdag – og det tager tid. Vi er alle ekstra trætte og har måske ikke helt det overskud vi har haft den tid jeg har gået hjemme. Men… det føles bare ikke godt at de først bliver hentet mellem kl. 16.00/ 16.30! Når de som her til aften allerede sover kl. 18, ja så er det godt nok ikke mange timer vi har sammen med dem!

Jeg ved egentligt ikke rigtig, hvad jeg skal gøre ved den dårlige samvittighed, for det er ikke muligt for min arbejdsplads at give mig færre timer lige nu. Jeg må finde et sted at parkere den og nyde de dage, hvor jeg trods alt kan hente dem hjem tidligt!

Jeg må nyde hverdagen (som jo egentligt fungerer ganske fornuftigt) og det faktum at jeg generelt har langt mere energi på trods af, at jeg er træt som et alderdomshjem – det er som om jeg har fundet et gear jeg ikke vidste jeg havde 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet brunsvigerkage