Den spæde start...

Den spæde start…

Rødvin, tapas, to gode veninder, en hel weekend i venindehyggens tegn, samtaler om løst og fast, men også samtaler om job, fremtid og generelt velbefindende. Jeg havde længe flirtet med ideen om at dele min interesse for mad og bagværk med nogen. Jeg vidste endnu ikke hvilken form det skulle have, men denne weekend hvirvlede op i mine tanker og gav mig blod på tanden ift. at kaste mig ud i bloggerlivet!

Jeg tog på Kreative dage for at møde nogle af de inspirerende kvinder jeg følger på instagram – jeg var ved at vende om i døren. Det var sort af mennesker, jeg ved ikke om jeg havde forventet at det ville blive nemt at komme rundt med barnevogn?! I virvaret af mennesker – mest af alt pensionister og garninteresserede – gik på jagt efter bagegrej, chokoladeudstyr og kagebøger. Jeg lagde vejen forbi @annemettevoss og senere @simonethoruperiksens fine stand. Jeg fik en lille snak med Simone om det at være selvstændig og om at udleve en drøm, man ikke endnu helt ved hvad går ud på?! Simone kunne kun anbefale at prøve drømmen efter.

Jeg kørte hjem, jeg lidt skuffet over messens indhold, men høj på energi og lyst til at kaste mig ud i bloggerlivet.

På messen fik jeg en goodiebag, der indeholdt bl.a. familiejournalen – og nej, jeg betragter ikke mig selv som målgruppen til netop dette magasin. Næste morgen sad min bedre halvdel og smågrinede af mig, mens han bladrede familiejournalen igennem. Så begyndte han pludselig at læse mit horoskop op og det var en vild oplevelse – der stod:

Kreative og nye tanker fylder dit hoved og kan være vigtige i forhold til fremtiden. Er du på arbejdsmarkedet må der gerne ske noget nyt. De frie rammer tiltaler dig. Frihed kan du få ved at trække dig tilbage, men også ved at gå solo. Du har erfaringen og modet til at bryde med de vante rammer. Stol på dig selv når andre møder dig med kritiske spørgsmål om dine planer. Men gå med livrem og seler. Ugens plus: Fuldmånen betyder, at der ligger spændende valg for fremtiden såvel som familielivet.

Jeg var lettere målløs – det var som om én havde læst mine tanker. Jeg tror normalvis ikke på horoskoper og den slags, men dette måtte være det ultimative GO! Jeg fandt senere ud af, at horoskopet slet ikke gjaldt den pågældende uge, men uanset hvad var det et pudsigt sammentræf!

De næste dage fyldte mange spørgsmål mit hoved.

Kan man blogge når man ikke har et talent for noget specifikt? Hvad skal det egentlig handle om? Gider folk derude høre om mere eller mindre ligegyldige og subjektive betragtninger fra en ukendt og uinteressant 32 (meget snart 33) årig mors hverdag? Gider de se på mine middelmåde kage- og køkkenkreationer og være med i køkkenet? Hvad vil familie, venner og bekendte tænke?  

Konklusionen på det hele – JA sku, det kan da ikke skade at prøve?! Der er jo ingen tvang – folk bestemmer heldigvis selv om de har lyst at følge med. Ja, jeg er en middelmådig kreatør i et køkken, men jeg har meget andet at byde på!

Så her er jeg – håber I vil tage godt imod mig!

Kathrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den spæde start...