Velkommen til ”Migtid”!

Strandissues/ firstworld problems…

Familieferie og all-inclusive på Ocean Beach Club, Gran Canaria i midten af november måned kan varmt anbefales! Og nej… strandissues er måske ikke det mest oplagte emne at skrive om på denne årstid, men ikke desto mindre har disse issues været et tema for mig den sidste uges tid 🙋‍♀️Mon I kan huske nogle af nedenstående issues fra den skønne danske sommer?!

Sand på strandhåndklædet er noget af det værste jeg ved. Bedst som man har fået det rystet af og lagt sagt til rette på det helt sandfrie håndklæde kommer der en unge løbende forbi med sine flip flops og overdynger håndklædet igen. Grrr – man burde opfinde et sandafskyende strandhåndklæde – måske findes det? I så fald – stik mig et link!

Jeg kan egentlig godt lide at bade, men badning i havet er virkelig en udfordring for mig. Tangplanter og smådyr på bunden er ganske enkelt klamt. Det smyger sig op ad benene og kan udløse noget der minder om panikangst – ikke at forveksle med et ægte panikangst tilfælde, men i ordets bogstaveligste forstand. Desuden er jeg ikke så vild med tanken om havets store kræfter! Jeg holder mig derfor oftest på det lave vand sammen med de små.

Jeg er på denne ferie blevet introduceret til et nyt begreb. Vi ligger ved poolen og Mads siger: ”NIPPELSLIP ligefremme!”. Nippelslip er åbenbart et ganske hyppigt anvendt udtryk eftersom at Mads så helt mærkelig ud i hovedet, da jeg spurgte hvad det betød. Det betyder altså en nippel på afveje! Er jeg mon den eneste der ikke lige har hørt det før?

Sidst men ikke mindst issuet med den blegfede morkrop i bikini. Da vi skulle i poolen første dag, trak jeg straks i min blå Arena badedragt, hvortil Mads sagde: ”altså den badedragt gør ikke noget specielt godt for din krop – tag nu bare den bikini på!”. Og han har jo ret – det er jo fuldstændig underordnet hvad alle de andre tænker, jeg kender ikke én af dem. Og så står det jo i grunden heller ikke værre til! Desuden gør lidt brunfarvning underværker.

God dag!

Kathrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til ”Migtid”!