Den spæde start...

Velkommen til ”Migtid”!

Jeg er vild med min hverdag, mit familieliv og livet som mor, men jeg holder også meget af den tid, der giver mig overskud til at håndtere hverdagspraktik og være en god kone/mor. Den tid kalder jeg mig tid – deraf navnet på bloggen! ”Migtid” vil bestå af indlæg om de ting, der giver mig energi og alt hvad der ellers måtte falde mig ind. Derudover har jeg en drøm om, at ”Migtid” med tiden kommer til at indeholde et opskriftsregister med diverse bagværk og søde sager, så jeg kan dele mine egne kreationer med Jer.

Jeg er en helt gennemsnitlig 33 årig kvinde, gift og mor til to skønne drenge på hhv. 1 og 3,5 år. Jeg elsker tanken om at være kreativ og har maaaange gange opstartet hækle-, tegne- og maleprojekter uden et tilfredstillende slutresultat. Én ting har dog altid tilfredsstillet min trang til at være kreativ – bagværk, kager og desserter. Jeg elsker at forkæle familie og venner med lækker mad og søde sager. Jeg bruger megen tid i køkkenet og min røremaskine er min bedste ven. Mine bagværk og kagekreationer er helt middelmådige, men de smager, hvis jeg selv skal sige det, skide godt. Madlavning og specielt bagning er for mig lig med hygge og afslapning – så gør det jo heller ikke noget, at jeg løbende i processen er nød til at prøvesmage.

Jeg håber I har lyst at læse med. Send endelig spørgsmål eller kommentarer i min retning – jeg ville elske at se bloggen få liv!

 

Kærligst Kathrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den spæde start...