Havregrynscookies med chokolade

Dadelkugler

Fredag eftermiddag, trætte børn og et besøg hos møbelpolsteren! Vi valgte den MEGET nemme aftensmadsløsning – Bones. Ungerne elskede det, de åd og det var en kæmpe succes – en spiseoplevelse i børnehøjde!

De voksnes smagsløg derimod blev ikke tilfredsstillet i tilstrækkelig grad og da vi kom hjem meldte lækkersulten sig straks. Derfor smuttede jeg i køkkenet til en lille “dadelkuglefreestyle” og de blev til disse lækre hapsere – og NEJ de er ikke sunde!

 

Dadelkugler

Ca. 16 stk.

 

Ingredienser

9-10 friske juicy dates

30 g mandler

30 g mørk chokolade (jeg brugte callets fra Callebaut chokolade 54,5%)

1 tsk blødt smør

1/4 tsk vaniljepulver

 

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en minihakker og kør til du har en ensartet dadelmasse. Tril kuglerne i ønsket størrelse (jeg vejede 10 g dadelmasse af pr. dadelkugle).

Rul herefter i dit favorit pynt eller spis dem som de er. Jeg har brugt miniperler og rosa støv fra Odense Marcipan.

Opbevares på køl i en tætsluttende beholder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynscookies med chokolade