Girly træstammer
Du må ALDRIG smide kagerester ud – de kan fryses ned og trylles til træstammer eller de her romkugler på et senere tidspunkt. Det er lækkert og ovenikøbet helt vildt nemt 😊 I denne uge var onsdagskollegakagen de her girly træstammer – lidt anderledes på udseendet, men aldeles traditionelle og snaskede indeni – mums!
Girly træstammer
Ca. 10 stk. (5-6 cm med en diameter på ca. 3,5 cm)
Ingredienser
350 g brownie (en god mørk én fyldt med chokolade)
100 g svampet banankage (kan erstattes af enden kage)
50 g rababermuffin (kan erstattes af enden kage)
2 store spsk. god hindbærmarmelade
Romessens (ca. ½ tsk.)
300 g marcipan
Flormelis
Pink pastafarve
100 g rubychokolade
Hindbærstøv
Fremgangsmåde
Kageresterne kommes i en foodprocesser, blender etc. og køres til en ensartet masse.
Hindbærmarmelade og romessens tilsættes og røres sammen med kageresterne.
Smag nu til og tilsæt mere romessens eller hindbærmarmelade efter behov.
Tril trøffelmassen til en pølse på ca. 60 cm og kom på køl.
Ælt pastafarve i din marcipan og tril den til en pølse af samme længde som din trøffelmasse.
Kom lidt flormelis på bordet og brug en kagerulle til at udrulle et marcipanbånd af marcipanpølsen.
Pak trøffelmassen ind i marcipanbåndet og skær i stykker af 5-6 cm.
Temperer rubychokoladen (jeg bruger microovn) og dyp træstammernes ender.
Drys med hindbærstøv.
Opbevar på køl i tætsluttende beholder indtil du sætter tænderne i dem 😊
Ingen kommentarer endnu