Dadelkugler
Fredag eftermiddag, trætte børn og et besøg hos møbelpolsteren! Vi valgte den MEGET nemme aftensmadsløsning – Bones. Ungerne elskede det, de åd og det var en kæmpe succes – en spiseoplevelse i børnehøjde!
De voksnes smagsløg derimod blev ikke tilfredsstillet i tilstrækkelig grad og da vi kom hjem meldte lækkersulten sig straks. Derfor smuttede jeg i køkkenet til en lille “dadelkuglefreestyle” og de blev til disse lækre hapsere – og NEJ de er ikke sunde!
Dadelkugler
Ca. 16 stk.
Ingredienser
9-10 friske juicy dates
30 g mandler
30 g mørk chokolade (jeg brugte callets fra Callebaut chokolade 54,5%)
1 tsk blødt smør
1/4 tsk vaniljepulver
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en minihakker og kør til du har en ensartet dadelmasse. Tril kuglerne i ønsket størrelse (jeg vejede 10 g dadelmasse af pr. dadelkugle).
Rul herefter i dit favorit pynt eller spis dem som de er. Jeg har brugt miniperler og rosa støv fra Odense Marcipan.
Opbevares på køl i en tætsluttende beholder.
Ingen kommentarer endnu