Havtorn og peanutkaramel!

 

Marmoreret Jordbær roulade (Ca. 10 personer/ 1 roulade)

Indeholder reklame for Tørsleffs

 

Bund

Ingredienser:

70 gr sukker
5 æggeblommer (M/L æg)
1 tsk Tørsleffs Vaniljepaste
110 gr Valsemøllen kagehvedemel
1 tsk Tørsleffs bagepulver
5 æggehvider (M/L æg)
Rød pastafarve.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Pisk sukker, æggeblommer og Tørsleffs vaniljepaste til en tyk æggesnaps.
Sigt kagehvedemel og Tørsleffs bagepulver i æggesnapsen – vend sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen lidt af gangen. Inden de sidste omrøringer kommes rød pastafarve i – vend kun dejen få gange herefter.
Kom dejen på en bageplade beklædt med bagpapir og fordel jævnt og forsigtigt (helt til kanterne).
Bag ca. 5-7 min. til bunden er let gylden.
Når bunden er færdigbagt, vendes den ud på et stykke bagepapir og dækkes med et fugtigt klæde.

 

Fyld

Ingredienser:

1 brev Tørsleffs kagecreme
5 dl sødmælk
ca. 200 gr friske danske jordbær

Fremgangsmåde:

Hæld mælk op i en skål, tilsæt 1 brev Tørsleffs kagecreme og pisk i 2-3 min. Stil herefter på køl i ca. 15 min.
Vask og skær jordbær i små stykker.

Vend den mest marmorerede side af bunden ned mod bordpladen og befri bagsiden fra bagepapiret.
Kom kagecreme og jordbær (pas på med at være for rundhåndet med fyldet) på og rul stramt sammen
Stil på køl til den skal spises – pyntes evt. inden med flødeskum, jordbær og spiselige blomster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havtorn og peanutkaramel!