Nemme spinatpandekager

Datenight…

Søndag aften – mandag venter lige om hjørnet. Sygt barn IGEN og jeg har haft vagt på sygehuset hele weekenden. Drømmer mig tilbage til vores datenight sidste lørdag, en skøn aften med min mand/ ægtefælle/ husbund – ja kært barn har mange navne og jeg har ikke helt vænnet mig til det endnu 😊

En datenight var lige hvad vi og vores parforhold havde brug for. Vi trængte til at komme væk fra opvask, vasketøj, rod og hjemmearbejdsplads – et afbræk fra hverdag, praktik og børn. Der er bestemt ikke noget galt med vores hverdag – faktisk kan jeg godt lide den, men der ikke er megen tid til at pleje parforholdet. Vi er måske også lidt for gode til at prioritere ”migtig” hver især frem for ”partid”, hvilket kan blive en lidt dum tendens.

Så vi sendte ungerne på miniferie hos mine forældre sidst på eftermiddagen og gjorde os klar – faktisk lidt en dejlig følelse at gøre lidt ud af sig selv til fordel for Mads og ikke bare fordi jeg skulle ud. Vi bestilte en hyrevogn (som Mads så gammeldags kaldte det) og blev fragtet til datens location – Restaurant Bror Ditlev.

Restaurant Bror Ditlev ligger i Volkerts fabrikker og er en del af Volkerts Fylke – event, gastronomi og konference og er en forholdsvis ny gourmetrestaurant i Kolding. Lokalet er minimalistisk, men hyggeligt og virkelig smagfuldt indrettet. Der er langt mellem bordende og dermed de spisende gæster, hvilket gav os en dejlig ”privat” oplevelse.

Servicen var i top hele aftenen igennem – uden at blive for meget. Én vært (med et MEGET tungt forklæde af brunt læder) og én kok styrede vi spisende gæster gennem aftenens menu. Serveringerne kom i et passende tempo, med en lille pause mellem hovedrets- og dessertserveringer.  

Vi fik 4 retter fordelt på 11 serveringer. Vi valgte vinmenuen fra og tilkøbte i stedet hvidvin, rødvin og dessertvin. Selvom vi kun betalte for ét glas af hver, var vores glas aldrig tomme – og vi holdt bestemt ikke igen 😊 Både mad og vin var bare hamrende lækkert og vi blev meget mætte (og lidt småfulde). Alt i alt en virkelig god oplevelse til en meget fin pris – en varm anbefaling herfra!

Vi er vidst begge enige om, at det ikke bliver sidste gang vi kombinerer ”partid” og gourmetoplevelser!

 God søndag aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme spinatpandekager